Urządzenia i Akcesoria
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
macaroni pasta225 g
-
white bread quartered (approx. 25 g)1 slice
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour40 g
-
semi-skimmed milk340 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chorizo diced100 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10 g
-
preserved red peppers thinly sliced70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.5 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
3073.9 kJ /
734.7 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min