Urządzenia i Akcesoria
Peppercorn Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pink peppercorns1 Tbsp
-
white peppercorns1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
-
shallots halved45 g
-
brandy100 g
-
beef stock130 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
cornflour dissolved in 1 Tbsp water1 Tbsp
-
double cream60 g
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.1 g
Kalorie
905 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Red Onion Gravy
25 min
Yorkshire Pudding
1 godz.
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Butter Chicken
50 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Toad in the Hole
1 godz.