Urządzenia i Akcesoria
和風涼拌山茼蒿
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
鹽½ 大匙
-
水 (含烹煮和冷卻用水)2515 克
-
山茼蒿 切段300 克
-
日式醬油30 克
-
蘋果醋5 克
-
味醂10 克
-
海帶芽 以熱水泡開30 克
-
白芝麻1 茶匙
-
蔥 少許,切蔥花
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.9 g
Kalorie
176 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan