Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 100 g milk
-
2 ½
tsp dried instant yeast
lub 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- 200 g water
- 600 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 Tbsp fine sea salt
Topping
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g water
- 2 tsp fine sea salt
-
250
g white onions, sliced (3 mm)
lub 250 g red onions, sliced (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 80.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Onion soup
1h 10min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Parker Rolls
2h 20min
Focaccia with onions
2 godz.
Herb Bread
1h 10min