Urządzenia i Akcesoria
Onion Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Dough
-
milk100 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for flouring600 g
-
fine sea salt1 Tbsp
Topping
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing45 g
-
water50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
250 g red onions, sliced (3 mm)white onions sliced (3 mm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.9 g
Kalorie
2143 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
80.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Choux pastry
2 godz.
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 godz. 30 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Prawn Toast
35 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Focaccia with onions
2 godz.
Quick Cheese Soufflés
45 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min