Involtini primavera vietnamiti

Involtini primavera vietnamiti

3.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 pezzi

Składniki

  • di carote pelate e a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di arachidi non salate
    50 g
  • di olio di semi di girasole
    25 g
  • fili di erba cipollina fresca lavati, asciugati e sminuzzati
    10
  • di acqua
    1500 g
  • di vermicelli di riso
    150 g
  • di germogli di soia, in scatola sgocciolati
    150 g
  • di carta di riso
    8 - 10 fogli
  • foglie di lattuga batavia, lavate ed asciugate (vedere consigli)
    8 - 10
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    16 foglie
  • di gamberetti sgusciati cotti e aperti a farfalla
    120 g
  • di salsa di pesce a piacere
    2 - 3 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 185 kcal / 766 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...