Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 g di arachidi non salate
- 25 g di olio di semi di girasole
- 10 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- 1500 g di acqua
- 150 g di vermicelli di riso
- 150 g di germogli di soia, in scatola, sgocciolati
- 8 - 10 fogli di carta di riso
- 8 - 10 foglie di lattuga batavia, lavate ed asciugate (vedere consigli)
- 16 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 120 g di gamberetti sgusciati, cotti e aperti a farfalla
- 2 - 3 cucchiai di salsa di pesce, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 766 kJ / 185 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wonton soup
45 Min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Chawan mushi
35 Min
Pollo alla pechinese
55min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1小时 20 分钟
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Noodles vegetariani
35 Min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Ramen giapponese
1h 40min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h