Urządzenia i Akcesoria
Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
jasmine rice (see tip for portioning)200 - 400 g
-
water (see tip)300 - 580 g
-
oil10 - 20 g
-
fine sea salt¼ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316 mg
Białko
5 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1hod.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1hod.
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min.
Basmati Rice
35min.
White Long-grain Rice
35min.
Jasmine rice
40min.
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min.
Sous-vide Poached Eggs
30min.
Sautéed Onions and Garlic
20min.
Steamed Rice
25min.
Boiled Eggs
20min.
Grated Parmesan Cheese
5min.