Vegetable Stock Paste

4.9 257 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
650 g

Składniki

  • Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut in pieces
    200 g
  • carrots cut in pieces
    250 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • tomatoes cut in pieces
    100 g
  • courgettes cut in pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (opcjonalnie)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 650 g

Kalorie 465.9 kcal / 1949.4 kJ
Białko 12.3 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 71.6 g
Błonnik 26.9 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 46898.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...