Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Compota de frutos del bosque
- 500 g de frutos rojos frescos variados (arándano, mora, frambuesa, grosella)
- 80 - 100 g de azúcar
- 40 g de zumo de limón
Crema de mascarpone
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 130 g de azúcar
- 500 g de queso mascarpone
Montaje y decoración
- 40 - 50 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Białko
- 24.45 g
- Węglowodany
- 59.63 g
- Tłuszcz
- 23.73 g
- Błonnik
- 4.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2h 45min
Trifle de frutos rojos al cava
1h 45 min
Crumble frío de frambuesas
25min
Cheesecakes al vapor
4h
Trifle de fresas con mascarpone
3 Std. 20 Min
Tiramisú de fresas
2 Std. 10 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Tarta mousse de limón
4 godz. 30 min
Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá
5h
Tiramisú de limón
6sa 25 dk