Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Compota de frutos del bosque
- 500 g de frutos rojos frescos variados (arándano, mora, frambuesa, grosella)
- 80 - 100 g de azúcar
- 40 g de zumo de limón
Crema de mascarpone
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 130 g de azúcar
- 500 g de queso mascarpone
Montaje y decoración
- 40 - 50 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Białko
- 24.45 g
- Węglowodany
- 59.63 g
- Tłuszcz
- 23.73 g
- Błonnik
- 4.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trifle de frutos rojos al cava
1 Std. 45 Min
Tiramisú de chocolate picante y frambuesas
6h
Volcán de chocolate
15 Min
Tiramisú
5j 20 menit
Tiramisú de fresas
2小时 10 分钟
Trifle de fresas con mascarpone
3u. 20min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10u. 30min
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7h 25min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1h 20min
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Cheesecakes al vapor
4u.
Risotto de gambones y calabacín
25min