Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de avellanas crudas con piel
- 500 g de leche
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de azúcar
- 5 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1643 kJ / 392 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de nata con láminas de chocolate
8h 30min
Helado de vainilla y cerezas confitadas
6 Std.
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 Std.
Helado de mascarpone y albaricoque
3sa 30 dk
Helado mantecado de chocolate y café
4sa 15 dk
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de queso cremoso
4h 45min
Helado rápido de avellanas
5 Min
Helado de lima
5 Min
Helado de stracciatella
8h 15min
Helado de fresa y yogur
5 Min
Helado de pistacho
8h 15min