Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano cortado en trozos (3-4 cm)
-
30
g de queso pecorino cortado en trozos (3-4 cm)
lub 30 g de queso manchego cortado en trozos (3-4 cm) - 30 g de piñones
- ½ diente de ajo
- 80 g de hojas de albahaca frescas (limpias y secas)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de agua
- 250 g de patata cortada en trozos (1-2 cm)
- 100 g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos (3-4 cm)
- 400 g de tallarines
- 3 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2277 kJ / 545 kcal
- Białko
- 14.48 g
- Węglowodany
- 54.49 g
- Tłuszcz
- 29.88 g
- Błonnik
- 4.94 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne all'arrabbiata
20min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Arroz al curry con pescado ahumado (kedgeree)
30min
Canelones rellenos de alcachofas con salsa de tomate
1h 35min
Pappardelle con rúcula y requesón
1u.
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Lasaña de alcachofas y cebolla
1u.
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Penne alla puttanesca
20min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1u. 45min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5 Min
Risotto cuatro quesos
25min