Peppermint chocolate brownie cheesecake
TM6 TM5 TM31

Peppermint chocolate brownie cheesecake

4.3 (115 ocen)

Składniki

Cheesecake

  • 600 g cream cheese
  • 165 g white sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 eggs
  • 1 egg yolk

Brownie

  • 150 g unsalted butter
  • 120 g dark chocolate melts
  • 3 eggs
  • 250 g raw sugar
  • 3 drops peppermint oil (food grade) (see Tips)
  • 130 g plain flour
  • 20 g cocoa powder

Wartości odżywcze
na 16 portions
Kalorie
26764 kJ / 6372 kcal
Białko
118.14 g
Węglowodany
569.7 g
Tłuszcz
415.86 g
Tłuszcz nasycony
254.4 g
Błonnik
11.96 g
Sód
2980.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy