Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce

Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce

3.0 389 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion

Składniki

Pasta
  • Wasser
    1000 g
  • Öl
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Nudeln z.B. Spaghetti (ohne Ei)
    80 g
Garnelen-Pfeffer-Sauce
  • Schalotten
    3
  • Butter
    10 g
  • Crème fraîche
    60 g
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Garnelen, geschält, gegart
    100 g
    100 g Krabben, geschält, in Lake, abgetropft
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt
    1 TL
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    1 - 2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 643 kcal / 2688 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...