
Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
Pasta
-
Wasser1000 g
-
Öl1 TL
-
Salz1 TL
-
Nudeln z.B. Spaghetti (ohne Ei)80 g
Garnelen-Pfeffer-Sauce
-
Schalotten3
-
Butter10 g
-
Crème fraîche60 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Garnelen, geschält, gegart100 g
-
grüne Pfefferkörner, eingelegt1 TL
-
Zitronensaft1 TL
-
Salz1 - 2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
643 kcal /
2688 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy