
Urządzenia i Akcesoria
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di latte intero450 g
-
di panna (min. 30% di grassi)50 g
-
di zucchero170 g
-
di amido di riso30 g
-
di cacao amaro in polvere30 g
-
di tuorli130 g
-
di burro60 g
-
di cioccolato fondente (60% di cacao) a pezzi (2-3 cm)80 g
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
2616 kcal /
10945 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
156 g
Węglowodany
271 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Luca Montersino
10 Przepisów
Włochy
Włochy