Urządzenia i Akcesoria
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
Spargel und Kartoffeln
-
Wasser600 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter (opcjonalnie)5 g
-
Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)750 g
-
Spargel1000 - 1500 g
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spargel und Kartoffeln
50 min
Sauerkraut
96 godz.
Gurkensalat
10 min
Möhrensalat
10 min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1 godz. 30 min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 godz. 10 min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 godz.
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40 min
Ochsenbäckchen
5 godz.