
Urządzenia i Akcesoria
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
Spargel und Kartoffeln
-
Wasser600 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Butter (opcjonalnie)5 g
-
Kartoffeln klein oder in Stücken (siehe Tipps)750 g
-
Spargel1000 - 1500 g
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
698 kcal /
2919 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy