Veal and Mixed Vegetable Purée
TM6 TM5

Veal and Mixed Vegetable Purée

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 10 ½ oz carrots, cut into pieces
  • 6 ½ oz veal meat, cut into pieces
  • 18 oz water
  • ¼ tsp unsalted butter
  • 10 ½ oz fresh green peas, trimmed
    lub 10 ½ oz frozen green peas
  • 7 oz apple juice
  • 2 oz olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
898 kJ / 215 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy