![Veal and Mixed Vegetable Purée Veal and Mixed Vegetable Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cf0dcfaf-8511-4f3c-af3d-7cb737ab74a7/Derivates/5328af03-b613-486d-9362-c82e42ae358a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 10 ½ oz carrots, cut into pieces
- 6 ½ oz veal meat, cut into pieces
- 18 oz water
- ¼ tsp unsalted butter
-
10 ½
oz fresh green peas, trimmed
lub 10 ½ oz frozen green peas - 7 oz apple juice
- 2 oz olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
White Bean and Vegetable Purée (8-12 months)
7 godz. 30 min
Salmon and Vegetables
35min
Fruit and Yogurt Purée
5 Min
Fruit Purée
10 min
Vegetable Medley (8-12 months)
30 min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30 min
Meat and Vegetables with Rice
15 Min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35min
Chicken Couscous and Vegetables (12-18 months)
30 min
Apple, Pear and Banana Purée (6 months)
20min
Chicken and Veggies
15 Min
Sweet Potato and Lentils
40min