![Fruit Purée Fruit Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed5bb2b7-304e-463d-b7e3-feacd4d91979/Derivates/4a19e5ac-8d2b-4762-b69d-35b1f5d60c6a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 11 ½ oz ripe mango flesh, peeled, cut into pieces
- 8 ½ oz dessert apples, peeled, quartered and cored
- 2 oz blueberries
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Barley and Vegetables (12-18 months)
35 min
White Bean and Vegetable Purée (8-12 months)
7 Std. 30 Min
Vegetables with Brown Rice (6-8 months)
1 Std. 5 Min
Salmon and Vegetables
35 min
Vegetable Medley (8-12 months)
30 min
Cereal and Fruit Purée
20 min
Beef and Vegetable Soup (8-12 months)
30 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 min
Apple, Pear and Banana Purée (6 months)
20 min
Chicken and Veggies
15 min
Sweet Potato and Lentils
40 min