Salmon and Vegetables

Salmon and Vegetables

3.1 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • yellow onion
    1 oz
  • fresh parsley
    1 sprig
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • butternut squash peeled and cut into pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into pieces (1 in.)
    5 ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • water
    4 ½ oz
  • frozen green peas
    2 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 296 kcal / 1239 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...