Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
32 oz red potatoes, in pieces (approx. 2 in. wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 2 in. wide), divided32 oz
Mashed Potatoes
-
vegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley, leaves only to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Broccoli
25 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Philly Cheesesteak
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Boiled Egg Mode
20 min