![Sautéing 12.5 oz Shallots Sautéing 12.5 oz Shallots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - ½ oz unsalted butter
- 12 ½ oz shallots, halved lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sugar Glaze
5 Min
Plain Yogurt in Varoma
12 Std.
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Browning 12.5 oz Shallots
Brak ocen
Browning 8.5 oz Shallots
Brak ocen
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen