Urządzenia i Akcesoria
Scalloped Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cubed, plus extra to grease1 oz
-
lemon1
-
water to fill bowl halfway
-
russet potatoes (approx. 4.5 lb), scrubbed7
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
Italian seasoning1 tsp
-
heavy cream6 ½ oz
-
chicken broth2 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
non-stick cooking spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
8 g
Kalorie
1427 kJ /
341 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf
1 godz. 20 min
Cheese Balls Three Ways
2 godz. 30 min
Chicken Marsala
40 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min