Urządzenia i Akcesoria
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 pieces
Składniki
Dough
-
olive oil to grease
-
warm water (100°F-110°F)15 oz
-
bread flour16 oz
-
semolina plus extra to sprinkle6 oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt1 tbsp
Filling
-
Parmesan cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
Fontina cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain4 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves (approx. 3 stems)8
-
Italian sausage casing removed, cut into 1 in. pieces16 oz
-
pine nuts1 oz
-
large egg lightly beaten1
-
dried oregano (opcjonalnie)2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
33 g
Kalorie
3402 kJ /
813 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Tarragon Chicken Quiche
1 godz. 25 min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 godz. 50 min
Cheese Biscuits
20 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken "Fried" Steak
45 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Baked Crab Dip
15 min
Chocolate Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Bavarian Pretzels
55 min