Urządzenia i Akcesoria
Brioche de chocolate y avellana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 porciones
Składniki
-
200 g de leche
-
100 g de azúcar
-
1 cucharadita de miel
-
100 g de mantequilla en trozos
-
1 huevo
-
½ cdita de vainilla
-
1 sobre de levadura seca instantánea30 g de levadura prensada fresca
-
500 g de harina
-
1 - 2 pizcas de sal
-
200 g de crema de cacao y avellanas para rellenar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
1459 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Brownies rápidos de tres chocolates
40min
Helado de Pasta de Morelia
10min
Mochi helado
1h
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30min
Helado bicolor con praliné
8h 15min
Besos de dama
1h
Choco-rol de chocolate
30min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20min
Chocolatines
4h 30min
Pocky casero
1h 30min
Pan de cocoa
3h
Conchas Gourmet
3h 15min