Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de cocoa con grenetina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g
Składniki
-
8 láminas de grenetina (25 g)
-
120 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
140 g de agua
-
180 g de azúcar
-
60 g de cocoa en polvo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
5592 kJ /
1338 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
233 g
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panqué de nuez
50 min
Galletas con chocolate
1 godz. 40 min
Pastas para té
1 godz.
Panqué con chocolates
1 godz.
Azúcar de vainilla
72 godz.
Helado de chocolate
12 godz.
Gelée de mango
15 min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Donas de chocolate
50 min
Besos
40 min
Helado de chocolate
8 godz. 30 min
Mermelada cruda de frutos rojos
15 min