Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de almendra
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 320 g de leche condensada
- 20 g de cocoa en polvo
- 16 - 20 galletas, tipo Maria
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2014 kJ / 482 kcal
- Białko
- 7.19 g
- Węglowodany
- 42.59 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Błonnik
- 1.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de chocolate
10 min
Pastel de calabacita
1h 20 min
Conglomerado de piña y coco
1h 30min
Bizcocho de chocolate sin harina
40min
Dulces con sorpresa de nuez
1h
Pastel de caramelo y brownie
2u. 40min
Flan de coco
15min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Herraduras de mazapán
1h
Brigadeiros
2h
Galletas de cocoa decoradas
1h 45min
Pay de limón express
15min