Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de almendra
- 50 g de azúcar
- 25 g de agua
- 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 320 g de leche condensada
- 20 g de cocoa en polvo
- 16 - 20 galletas, tipo Maria
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2014 kJ / 482 kcal
- Białko
- 7.19 g
- Węglowodany
- 42.59 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Błonnik
- 1.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de crema
1sa 10 dk
Affogato chocolatoso
10min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Brownies de chocolate blanco y almendras
40min
Cheesecake de naranja al Varoma
7h
Bocados de coco y pistache
1h 5min
Bizcocho de chocolate y aceite de oliva (sin huevo)
45min
Mousse de chocolate
30min
Besos de dama
1h
Tarta de mousse de chocolate
12h 30min
Souffle de chocolate
1h
Bombón helado de chocolate
5h