Helado bicolor con praliné
TM31 TM5 TM6

Helado bicolor con praliné

5.0 (1 ocena)

Składniki

Praliné de almendra

  • 50 g de azúcar
  • 25 g de agua
  • 50 g de almendras peladas

Helado bicolor

  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
  • 320 g de leche condensada
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 16 - 20 galletas, tipo Maria

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
2014 kJ / 482 kcal
Białko
7.19 g
Węglowodany
42.59 g
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
1.17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy