Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů jablek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
- 600 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
- citrónová šťáva, z půlky citrónu
- 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
- 4 meruňky, sušené
- 100 gramů cukru krupice, nebo dle chuti
- 150 gramů vody
- 100 gramů červeného vína
- 1 skořice, celá
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 710 kJ / 169 kcal
- Białko
- 0.89 g
- Węglowodany
- 45.45 g
- Tłuszcz
- 0.86 g
- Błonnik
- 2.92 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablkovo - mrkvový salát
10 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 Min
Vločková kaše
30 λεπτ.
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25 Min
Restovaný lilek (400 gramů)
35min
Dušená mrkev
20 Min
Kapr vařený v páře
55 Min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 Std. 5 Min
Kompot a lá staré časy
40 Min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany
10 min
Tvarohovo-smetanový krém
10 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1ωρ.