Urządzenia i Akcesoria
Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcí
Składniki
-
400 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
-
600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
-
citrónová šťáva z půlky citrónu
-
15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
-
4 meruňky, sušené
-
100 gramů cukru krupice nebo dle chuti
-
150 gramů vody
-
100 gramů červeného vína
-
1 skořice, celá
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
0.89 g
Kalorie
710 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
0.86 g
Błonnik
2.92 g
Węglowodany
45.45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zavařujeme!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Brak ocen
Restovaná jablka (400 gramů)
15 min
Restované hrušky (400 gramů)
15 min
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5 godz. 35 min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3 godz. 20 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Sorbet v pomeranči
8 godz. 25 min
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45 min
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25 min
Kompot a lá staré časy
40 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Jablečná omáčka
20 min