Urządzenia i Akcesoria
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porcí
Składniki
-
300 gramů hladká mouka plus navíc na vysypání formy
-
100 gramů másla změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
-
1 vejce
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
250 gramů krystalového cukru
-
1 pomeranč nejlépe bio, jen oloupaná kůra (bez bílé části)
-
500 gramů ricotty
-
20 gramů pomerančového likéru
-
1 polévková lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
11.4 g
Kalorie
2054 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské drobenkové koláče
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 min
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55 min
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1 godz.
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 godz.
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1 godz. 10 min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 godz.
Makovo-jablečný koláč
1 godz. 40 min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1 godz.
Rakouský makovec (bez lepku)
50 min
Tvarožník
1 godz. 30 min
Makové řezy s citrónovou polevou
1 godz.