Urządzenia i Akcesoria
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porcí
Składniki
-
300 gramů hladká mouka plus navíc na vysypání formy
-
100 gramů másla změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
-
1 vejce
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
250 gramů krystalového cukru
-
1 pomeranč nejlépe bio, jen oloupaná kůra (bez bílé části)
-
500 gramů ricotty
-
20 gramů pomerančového likéru
-
1 polévková lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
11.4 g
Kalorie
2054 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské drobenkové koláče
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mřížkový koláč s tvarohem
1h 20min
Koláč s ricottou a letním ovocem
1h
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45min
Drobenkový koláč s džemem a brusinkami
45min
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55min
Makovo-jablečný koláč
1h 40min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1h 10min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Tvarožník
1h 30min
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1h
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1h
Bábovka s podmáslím
45min