Urządzenia i Akcesoria
Jahodovo-bazalková zmrzlina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů cukru
-
½ svazku čerstvé bazalky pouze lístky (cca 10 gramů)
-
300 gramů jahod, mražených
-
100 gramů jogurtu, 10 % tuku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Jahodová granola s mátou
Brak ocen
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 min
Levandulové sušenky
3 godz. 55 min
Banánová zmrzlina bez vajec a laktózy
20 min
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5 min
Kakaovo-kávové mandle
30 min
Fit tvarohová pěna
35 min
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
5 min
Focaccia s cibulí
2 godz. 20 min
Chutney z červené cibule
1 godz. 10 min