Urządzenia i Akcesoria
Kváskový chléb ze špaldové mouky
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 29 godz. 45 min
900 gramů
Składniki
Rozkvas (den předem)
-
1 polévková lžíce žitného kvásku
-
160 gramů chlebové žitné mouky
-
160 gramů vody
Těsto
-
370 gramů hladké špaldové mouky
-
200 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce chlebového koření
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 gramů
Sód
4705.8 mg
Białko
72.6 g
Kalorie
7721 kJ /
1845.4 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
60.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
388.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí III
26 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12 godz.
Pane alla birra (Pivní chléb)
4 godz.
Napa Kimchi
15 godz.
Veganská feta
12 godz. 10 min
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Žitný vícezrnný chléb
1 godz. 15 min
RAW medové mandlové mléko
8 godz. 40 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min