Urządzenia i Akcesoria
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porcí
Składniki
-
150 gramů kukuřičné mouky
-
150 gramů rýžové mouky
-
130 gramů másla změklého, na kousky
-
220 gramů krupicového cukru
-
1 vejce
-
1 žloutek
-
1 vanilkový lusk jen vyškrábnutá dřeň
-
1 špetka soli
-
100 gramů hořké čokolády na kousky
-
500 gramů ricotty
-
1 polévková lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.9 g
Kalorie
2390 kJ /
571 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské drobenkové koláče
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Movember espresso brownies
1 godz. 45 min
Dýňové noky (bez lepku)
50 min
Ovocný koláč z banánové mouky
45 min
Bramborový koláč s jablky
1 godz.
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1 godz. 15 min
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45 min
Višňovo-banánový cheesecake
5 godz. 35 min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55 min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2 godz.
Lněné bezlepkové pečivo
1 godz.
Ořechový koláč (bez lepku)
1 godz. 45 min
Bezlepkové čokoládové kostky
50 min