Urządzenia i Akcesoria
Beef, Ale and Dumpling Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
Cheddar cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk40 g
-
medium egg1
Stew
-
plain flour70 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
stewing steak cut in pieces (5 cm)800 g
-
olive oil45 g
-
onions quartered150 g
-
1 tsp beef stock paste, homemade, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves4 sprigs
-
water500 g
-
ale500 g
-
button mushrooms quartered150 g
-
carrots sliced (5 mm)100 g
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
56.5 g
Kalorie
2994 kJ /
716 kcal
Tłuszcz
31.5 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min