Urządzenia i Akcesoria
Butterfly Cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
24 pieces
Składniki
Fairy Cakes
-
self-raising flour210 g
-
caster sugar185 g
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter soft185 g
-
large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
water hot1 Tbsp
Filling
-
240 g gooseberry curdraspberry jam240 g
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Sponge Layer Cake
2 Std. 35 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 Std.
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Buttercream Icing
5 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Classic Flapjack
55 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min
Scones
30 Min