Butterfly Cakes

Butterfly Cakes

4.6 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
24 pieces

Składniki

Fairy Cakes
  • self-raising flour
    210 g
  • caster sugar
    185 g
  • baking powder
    1 tsp
  • unsalted butter soft
    185 g
  • large eggs
    3
  • vanilla extract
    1 tsp
  • water hot
    1 Tbsp
Filling
  • raspberry jam
    240 g
    240 g gooseberry curd
  • icing sugar for dusting

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 157 kcal / 657 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 21.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...