Urządzenia i Akcesoria
Butterfly Cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
24 pieces
Składniki
Fairy Cakes
-
self-raising flour210 g
-
caster sugar185 g
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter soft185 g
-
large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
water hot1 Tbsp
Filling
-
240 g gooseberry curdraspberry jam240 g
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Yorkshire Pudding
1 godz.
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 godz.
Chocolate Easter Nests
50 min
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Buttercream Icing
5 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Classic Flapjack
55 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min
Scones
30 min