Urządzenia i Akcesoria
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
40 g cukru
-
20 - 25 liści mięty pieprzowej, świeżej
-
80 g ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm
-
90 g toniku
-
100 g ginu
-
20 - 25 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
-
300 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
4.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
325 kJ /
77.7 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DLA OCHŁODY!
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Rajski sorbet owocowy
5 min
Śnieżny koktajl
15 min
Żujki truskawkowo-malinowe
3 godz. 45 min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5 godz. 25 min
Kolorowe lody na patyku
5 godz. 30 min
Karmelowy czaj
20 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Ciasteczkowe lody
7 godz. 10 min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Trójkolorowe lody owocowe
5 godz. 30 min
Lody ciasteczkowe
5 godz. 10 min