Urządzenia i Akcesoria
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
40 g cukru
-
20 - 25 liści mięty pieprzowej, świeżej
-
80 g ogórka zielonego, nieobranego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowe 12 plastrów o grubości 2 mm
-
90 g toniku
-
100 g ginu
-
20 - 25 g soku z limonki świeżo wyciśniętego
-
300 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
4.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
325 kJ /
77.7 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DLA OCHŁODY!
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Lody czekoladowe z papryczką chili
13 godz. 15 min
Oliwa waniliowa
10 min
Sos ze słodkiego cherry
20 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 godz. 25 min
Trójkolorowe lody owocowe
5 godz. 30 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min
Koktajl karmelowy
15 min
Plaster miodu
1 godz. 30 min
Koktajl mleczny o smaku solonego karmelu
20 min