
Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Christmas Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 732 godz. 30 min
36 slices
Składniki
Cake
-
raisins180 g
-
sultanas180 g
-
mixed candied peel80 g
-
glacé cherries halved60 g
-
brandy plus 4-6 Tbsp80 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
orange thin peelings of skin only1
-
blanched almonds200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing225 g
-
soft dark brown sugar225 g
-
large eggs4
-
treacle20 g
-
cornflour30 g
-
rice flour60 g
-
mixed spice1 tsp
Icing
-
icing sugar for dusting
-
marzipan500 g
-
apricot jam mixed with 1 tsp boiling water2 Tbsp
-
fondant icing400 g
-
red food colouring gel
-
silver decorating balls
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
226 kcal /
947 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
29 mg