Urządzenia i Akcesoria
Temperar chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
11 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
2008.3 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelos
2 godz.
Molho de caramelo
1 godz. 30 min
Crocante de amendoim
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Quadrados de manteiga de amendoim
4 godz. 50 min
Bolo de pipocas
2 godz. 20 min
Caramelos salgados com amêndoa
1 godz. 45 min
Saltear carne de vaca em tiras
15 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min
Azeite de citrinos
168 godz.
Mix de farinha para doces sem glúten
10 min
Bolachas com recheio de chocolate e menta
1 godz. 45 min