Urządzenia i Akcesoria
Temperar chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
11 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
2008.3 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate fantasia
2 godz. 10 min
Croissants recheados com creme de chocolate
3 godz.
Ovos da Páscoa recheados
1 godz. 45 min
Cemitério de Halloween
35 min
Chocolate quente de avelã
10 min
Vincotto - TM5
2 godz.
Leite de caramelo quente
50 min
Piza com creme de chocolate e avelã
1 godz.
Bombons de avelã
50 min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min
Petits gâteaux de chocolate
8 godz. 45 min
Caramelos
2 godz.