Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2008.3 kJ / 480 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 63.9 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 11 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate quente de avelã
10 Min
Bolo de chocolate na caneca
5 min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2u.
Bombons de chocolate branco
2u.
Mini ninhos de chocolate
1u. 30min
Chocolate fantasia
2 Std. 10 Min
Bombons recheados
1h 25min
Ovos da Páscoa recheados
1h 45 min
Cacau quente
10 Min
Molho de cacau
20 min
Caramelos
2u.
Licor de café
5 min