
Urządzenia i Akcesoria
Burger wołowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego500 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
163.4 kcal /
683.7 kJ
Białko
27.1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
389.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Burgery wołowe z kozim serem i chutneyem z czerwonej cebuli
1 godz. 40 min
Burgery wołowe w razowej bułce
2 godz.
Wieprzowina w tortilli po meksykańsku
3 godz. 50 min
Burrito z kurczakiem i pico de gallo
40 min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Burger drobiowy
30 min
Bułki maślane do burgerów
1 godz. 20 min
Burgery wieprzowe na Varomie i krem paprykowy z ajvarem
1 godz. 15 min
Burgery z łososia
50 min
Sos BBQ
25 min
Pita domowa
3 godz.
Burger DELUXE
2 godz. 15 min