Urządzenia i Akcesoria
Burger drobiowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 sztuki
Składniki
-
10 - 15 g estragonu, świeżego
-
500 g filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych na kawałki, bez białych błonek, lekko zmrożonych
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
493.9 mg
Białko
28.7 g
Kalorie
660.4 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Burgery wołowe w razowej bułce
2 godz.
Tortille z kurczakiem i sosem curry
1 godz. 5 min
Shoarma z kurczaka
1 godz. 45 min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2 godz. 50 min
Nuggetsy z kurczaka z dipem ogórkowym
45 min
Burrito z kurczakiem i pico de gallo
40 min
Burger wołowy
20 min
Bułki maślane do burgerów
1 godz. 20 min
Burgery wieprzowe na Varomie i krem paprykowy z ajvarem
1 godz. 15 min
Burger DELUXE
2 godz. 15 min
Pita domowa
3 godz.
Pizzowe ślimaczki z kurczakiem BBQ
2 godz. 20 min