
Urządzenia i Akcesoria
Burger drobiowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 sztuki
Składniki
-
estragonu, świeżego10 - 15 g
-
filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych na kawałki, bez białych błonek, lekko zmrożonych500 g
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
157.8 kcal /
660.4 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
493.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Burgery z łódeczkami ziemniaczanymi i czosnkowym majonezem
1 godz. 20 min
Tortille
1 godz. 15 min
Tortille z kurczakiem i sosem curry
1 godz. 5 min
Burrito z kurczakiem i pico de gallo
40 min
Burger wołowy
20 min
Bułki maślane do burgerów
1 godz. 20 min
Burgery wieprzowe na Varomie i krem paprykowy z ajvarem
1 godz. 15 min
Burgery z łódeczkami z batatów
1 godz. 40 min
Burger wegański
3 godz. 55 min
Burger DELUXE
2 godz. 15 min
Mini pizze
2 godz. 10 min
Spaghetti z pulpetami i sosem pomidorowym (TM5, TM6)
1 godz. 15 min