Urządzenia i Akcesoria
Apricot Danish Pastries
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
9 pieces
Składniki
-
quick puff pastry, homemade (see tip)490 g
-
granulated sugar50 g
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
-
tinned apricot halves drained9
-
apricot jam mixed with 1 tsp hot water, for glazing30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.5 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11h 5min
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Frangipane Cake
1h 45min
Pie Pastry
13h 50min
Piped Raspberry Mousse
1h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1h 30min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Spotted Dick Pudding
2h 45min