Spaghetti Bloody Brain
TM6 TM5 TM31

Spaghetti Bloody Brain

3.1 (7 ocen)

Składniki

  • 300 g cooked ham, thinly sliced (approx. 1 mm)
    lub 150 - 200 g Parma ham, to taste (see tip), thinly sliced (approx. 1 mm)
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 200 g bacon lardons
  • 20 g tomato purée
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 500 g water
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 350 g dried spaghetti, thick
  • 2 medium eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2264 kJ / 541 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
3 g
Sód
1644 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy