Urządzenia i Akcesoria
Gefülltes Brot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
25 Scheiben
Składniki
Teig
-
Mehl und etwas mehr zum Bestäuben450 g
-
Dinkelkorn200 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz1 EL
-
Wasser lauwarm400 g
Füllung und Fertigstellung
-
Käse z.B. mittelalter Gouda, in Stücken150 g
-
frische Kräuter, gemischt z.B. Basilikumblätter, Rosmarinnadeln, Oregano3 - 4 EL
-
Oliven ohne Stein50 g
-
rote Peperoni mild, eingelegt, abgetropft30 g
-
Tomatenmark70 g
-
Öl40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Badischer Flammkuchen
1 godz.
Pfeffer-Brötchen
1 godz. 20 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2 godz. 15 min
Mediterranes Grillbrot
1 godz. 30 min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 godz. 20 min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 godz.
Tomaten-Basilikum-Brot oder -Brötchen
1 godz. 45 min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 godz. 10 min
Käsebrötchen
40 min
Gewürzbaguettes
1 godz. 35 min
Partyähre
1 godz. 50 min