OBIADY NA CO DZIEŃ I OD ŚWIĘTA II

10 Przepisów

Kolejna edycja kolekcji z daniami obiadowymi, które przygotujesz z łatwo dostępnych i sezonowych składników. Świetnie sprawdzą się także podczas wyjątkowych okazji. Dzięki urządzeniu Thermomix® Twój obiad będzie gotowy jeszcze szybciej.

Zupa z rumienionym indykiem i kapustą pekińską (z osłoną noża miksującego 2.0)

Zupa z rumienionym indykiem i kapustą pekińską (z osłoną noża miksującego 2.0)

40 min

Łosoś z ziemniakami i brokułami z koperkowym sosem

Łosoś z ziemniakami i brokułami z koperkowym sosem

50 min

Klasyczny wolno gotowany sos boloński

Klasyczny wolno gotowany sos boloński

5 godz.

Czulent z warzywami korzeniowymi i wołowiną (z osłoną noża miksującego)

Czulent z warzywami korzeniowymi i wołowiną (z osłoną noża miksującego)

4 godz. 30 min

Gulasz z soczewicy i pieczarek

Gulasz z soczewicy i pieczarek

45 min

Gulasz z chorizo, ciecierzycą i makaronem

Gulasz z chorizo, ciecierzycą i makaronem

30 min

Ryż ze zrumienioną wołowiną i papryką

Ryż ze zrumienioną wołowiną i papryką

45 min

Ryż z kurczakiem curry

Ryż z kurczakiem curry

55 min

Makaron z warzywami w sosie orzechowym

Makaron z warzywami w sosie orzechowym

40 min

Naleśniki z warzywami i serem

Naleśniki z warzywami i serem

1 godz. 15 min