Gotuj jak szef kuchni III

Odkryj kolekcję przepisów opracowanych przez niezwykle utalentowanych szefów kuchni, która cyklicznie będzie uzupełniana o nowe, inspirujące receptury.

Tofu w stylu japońskim, sos dyniowy, spiralizowane frytki

Tofu w stylu japońskim, sos dyniowy, spiralizowane frytki

1 godz.

Rösti ze spiralizowanych ziemniaków z jajkiem i piklami z szalotki

Rösti ze spiralizowanych ziemniaków z jajkiem i piklami z szalotki

45 min

Buraki z orzechowym sosem miso i sałatką z ziół

Buraki z orzechowym sosem miso i sałatką z ziół

1 godz. 10 min

„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim

„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim

13 godz. 40 min

Szparagi w tempurze z serowym fondue

Szparagi w tempurze z serowym fondue

45 min

Omlet austriacki z sosem truskawkowym

Omlet austriacki z sosem truskawkowym

1 godz.

Hummus z za'atarem i pieczywem maca

Hummus z za'atarem i pieczywem maca

15 godz.

Karkówka jagnięca (sous-vide) z sosem tahini i olejem miętowym (z osłoną noża miksującego)

Karkówka jagnięca (sous-vide) z sosem tahini i olejem miętowym (z osłoną noża miksującego)

13 godz.

Chałwa sezamowa

Chałwa sezamowa

1 godz. 20 min