Resztki owoców i warzyw, białka i żółtka jajek, czerstwe pieczywo, mięso pozostałe po gotowaniu rosołu, a nawet skórki ananasów mają kulinarne zastosowanie. Dzięki urządzeniu Thermomix® w Twojej kuchni nic się nie zmarnuje!
Cukiniowy omlet na białkach
30 min
Gulasz pieczarkowy z knedlami z czerstwego pieczywa
50 min
Naleśniki z warzywami zapiekane pod sosem beszamelowym
1 godz. 45 min
Lasagne z mięsem z rosołu lub pieczeni
1 godz. 30 min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15 min
Słodki chlebek cukiniowo-bananowy z orzechami
1 godz. 45 min
Ciasteczka z żółtek
2 godz. 15 min
Owoce zapiekane pod kruszonką „ze wszystkiego”
50 min
Slush z mrożonych owoców z aquafabą
10 min
Tepache
120 godz. 20 min