Pizza-Burrata

Pizza-Burrata

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 stuks

Składniki

  • water
    1940 g
  • verse gist
    10 g
  • Italiaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken
    720 gram
    720 gram witte speltbloem, en nog wat te bewerken
  • zout
    3 tl
  • olijfolie en een beetje meer voor het invetten
    120 gram
  • citroensap
    20 g
  • pecorino in stukken
    50 g
  • Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering
    100 gram
  • basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden
    70 gram
  • teentjes knoflook
    2
  • pijnboompitten geroosterd
    20 g
  • peper, gemalen
    1 tl
  • tomaat in stukken
    300 g
    300 g gehakte tomaten, uit blik, in stukken
  • gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd
    100 g
  • kerstomaten gevierendeeld
    140 g
  • rucola
    40 g
  • burrata uitgelekt, in stukjes
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 1294 mg
Białko 23 g
Kalorie 2820 kJ / 674 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...