Urządzenia i Akcesoria
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portie
Składniki
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
780.8 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Tłuszcz
39.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Verfrissende Melkdrank
5 min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Vegan Lasagne met Linzen
Brak ocen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 godz. 20 min
Karamelijs
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Cijfertaart
Brak ocen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Tiramisu Smoothie
5 min
Garnaalkroketten
Brak ocen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min