Cottura della pasta

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 160 g di pasta secca lunga (es. spaghetti)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1774.8 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1241.8 kJ / 296.8 kcal
Tłuszcz 1.2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 59.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...