‘Îles Flottantes’ su cioccolato bianco e petali di rose

1.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • albumi
    3
  • di zucchero
    190 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaino
  • di latte
    700 g
  • di acqua di rose (regolare a piacere)
    50 - 100 g
  • di cioccolato bianco a pezzi
    100 g
  • di amido di mais (maizena)
    10 - 20 g
  • tuorli d'uovo
    3
  • uovo
    1
  • caramello liquido per decorare
  • petali di rose o petali di rosa secchi, per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 446 kcal / 1868 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 12.4 g
Węglowodany 76.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 118.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...