Urządzenia i Akcesoria
‘Îles Flottantes’ su cioccolato bianco e petali di rose
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
albumi3
-
di zucchero190 g
-
di amido di mais (maizena)1 cucchiaino
-
di latte700 g
-
di acqua di rose (regolare a piacere)50 - 100 g
-
di cioccolato bianco a pezzi100 g
-
di amido di mais (maizena)10 - 20 g
-
tuorli d'uovo3
-
uovo1
-
caramello liquido per decorare
-
petali di rose o petali di rosa secchi, per guarnire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
446 kcal /
1868 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
76.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
118.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Stellata
23 Przepisy
Włochy
Włochy