Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos

Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
18 doses

Składniki

  • pão alentejano cortado em pedaços
    160 g
  • orégãos
    4 c. sopa de
  • farinheiras (aprox. 600 g)
    4
  • água
    800 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 230.7 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 470.2 kJ / 112.4 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...