Urządzenia i Akcesoria
Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
18 doses
Składniki
-
pão alentejano cortado em pedaços160 g
-
orégãos4 c. sopa de
-
farinheiras (aprox. 600 g)4
-
água800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
230.7 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
470.2 kJ /
112.4 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Escalopes de vitela picantes com pimentos
30 min
Visita pós-venda: Iogurte e Granola
12 godz.
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Chocos com tinta
Brak ocen
Bolachas dominó
2 godz. 20 min
Creme de coentros
30 min
Lasanha com massa fresca de espinafres
3 godz.
Creme de coentros sem batata
30 min
Bolo com pera bêbeda
26 godz. 30 min
Bifinhos rápidos
45 min
Caracóis de canela a vapor XXL
50 min