Urządzenia i Akcesoria
Confiture de prunes à l'armagnac
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
800 g
Składniki
-
1000 g de prunes jaunes, dénoyautées et coupées en quatre
-
500 g de sucre en poudre
-
30 g de jus de citron (1-2 citrons)
-
1 c. à soupe d'armagnac
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
5.4 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
10183.6 kJ /
2433.9 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
14.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
616.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confitures de fruits
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture mirabelle-gingembre
1 Std.
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Confiture de pêches
1 Std. 5 Min
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.