Urządzenia i Akcesoria
Pancarrè
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
15 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
75 g di latte
-
1 ½ cucchiaino di zucchero
-
1 ½ cucchiaino di miele1 ½ cucchiaino di malto di orzo
-
15 g di lievito di birra fresco
-
750 g di farina tipo 00750 g di farina tipo 1
-
75 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 ½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
17.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mantovanine
2 godz. 45 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Crackers classici
3 godz.
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Crackers all'acqua
3 godz.
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min