牛肉罗宋汤

牛肉罗宋汤

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 黄油
    20 克
  • 洋葱 ,切1*1cm块
    40 克
  • 胡萝卜 ,切1*1cm块
    40 克
  • 牛腩 ,切1.5*1.5cm块
    180 克
  • 番茄 ,切块
    100 克
  • 番茄酱
    60 克
  • 350 克
  • 土豆 ,去皮,切1*1cm块
    60 克
  • 约1½茶匙,可根据个人口味调节
    7 - 8 克
  • 红肠 ,切1*1cm块
    50 克
  • 卷心菜 ,切1*1cm片
    75 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 338.5 kcal / 1416.1 kJ
Białko 18.9 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 2170.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...