
Urządzenia i Akcesoria
牛肉罗宋汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
黄油20 克
-
洋葱 ,切1*1cm块40 克
-
胡萝卜 ,切1*1cm块40 克
-
牛腩 ,切1.5*1.5cm块180 克
-
番茄 ,切块100 克
-
番茄酱60 克
-
水350 克
-
土豆 ,去皮,切1*1cm块60 克
-
盐 约1½茶匙,可根据个人口味调节7 - 8 克
-
红肠 ,切1*1cm块50 克
-
卷心菜 ,切1*1cm片75 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
338.5 kcal /
1416.1 kJ
Białko
18.9 g
Tłuszcz
19.1 g
Węglowodany
25.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
2170.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny